Over ons

Het ontwerpen van een mooie en originele tuin is niet altijd gemakkelijk. Hetzelfde geldt voor het bestraten van uw oprit of terras. Bent u op zoek naar een specialist om u hierbij te ondersteunen? Wij stellen ons graag aan u voor.

Stratenmaker

Heeft u geen tijd om een groene tuin te onderhouden of houdt u gewoon niet van groen? Laat uw tuin dan bestraten! Bij ons bent u ook op de juiste plek voor het vinden van de stratenmaker. Wij leggen de mooiste terrassen en opritten aan! Wij adviseren en helpen met de keuze wat betreft de tegels, klinkers of grind. Als u ons offerteformulier invult ontvangt u gratis en vrijblijvend een offerte.

Wat kost het inhuren van een stratenmaker?

Het tarief van een stratenmaker is afhankelijk van de grote en soort opdracht. Daarnaast is er vaak de mogelijkheid om per vierkante meter een tarief af te spreken. De laatste optie heeft als voordeel dat u vooraf weet welke kosten er gemaakt gaan worden. Zo heeft u geen financiƫle verrassingen achteraf. Uiteraard heeft ook de klus invloed op de kosten. Een simpele oprit met betonklinkers is een goedkoper klus dan een tuin met sierbestrating leggen.

Om een zo goed mogelijke kostenplaatje te maken is het verstandig om duidelijk aan te geven wat er moet gebeuren zodat wij een passende en opmaat gemaakte offerte kunnen sturen. Indien de offerte uw aandacht heeft getrokken, kunnen we een afspraak maken om even langs te komen.Wij kunnen dan exact zien wat uw wensen zijn, wat er van ons verwacht wordt en de offerte desnoods aanpassen. Zo heeft u ook direct een goede indruk van ons indien u ons gaat inhuren.

Kwaliteit, betrouwbaarheid en vakmanschap

Bestrating leggen is vakwerk dat u graag wilt laten uitvoeren door een ervaren en betrouwbare stratenmaker. In Nederland zijn er veel aanbieders op de markt tegen zeer uiteenlopende tarieven. Dit zorgt voor verwarring en daarom is het inhuren van een stratenmaker voor velen een lastige klus. Wij zijn een bedrijf met vakmensen, die al jaren ervaring hebben in het vak! Wij staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid!

Waarvoor een stratenmaker inhuren?

Een stratenmaker inhuren kan voor uiteenlopende bestratingswerkzaamheden zijn. Ook hebben sommige stratenmakers de diensten zoals het aanleggen van tuinen en het maken van tuinontwerpen. Andere werkzaamheden waarvoor u ons kunt inhuren zijn:

  • Bestrating oprit
  • Sierbestrating tuinen
  • Tuinen ophogen
  • Natuursteen leggen
  • Opsluitbanden plaatsen

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Plaats gerust uw aanvraag en ontvang binnen 24 uur de offerte van ons.

Stratenmaker nodig? Wij staan voor u (ook in het weekend) klaar!

Bent u benieuwd welke tarieven wij hanteren? Plaats dan vrijblijvend uw aanvraag met duidelijke omschrijving van uw klus. En Ontvang de op maat gemaakte offerte!