Onze diensten

Een stratenmaker kan verschillende klussen voor u uitvoeren. We zullen de belangrijkste eens onder elkaar zetten zodat u een goed inzicht krijgt:

  • Advies geven: Wilt u een droomtuin? Dan is de stratenmaker de geen die u het beste advies kan geven. Bespreek al uw wensen met de vakman en deze zorgt ervoor dat uw gehele bestrating er perfect bij komt te liggen.

  • Voorbereiding: Oude tuintegels verwijderen en afvoeren, of het uitgraven van de tuin behoren tot de werkzaamheden van een stratenmaker. Een professionele stratenmaker zal uw tuin van te voren inspecteren en zo zijn plan van aanpak gaan maken.

  • Bestrating laten aanleggen: Alle bestratingsmogelijkheden kan onze vakman voor u uitvoeren. Of het nu om uw voor- of achtertuin gaat oprit of het bestraten van uw terras. Kiest u voor een apart legmotief of wilt u het lekker simpel houden zodat u wat goedkoper uit bent? Onze stratenmakers voeren alles voor u uit.

  • Afwerking: Als de stratenmaker de gehele klus geklaard heeft zal deze al het afval en overige materiaal voor u opruimen en afvoeren.

    Wilt u weten wat de prijzen van een stratenmaker zijn als hij uw tuinklus gaat uitvoeren? Vraag dan eens geheel vrijblijvend een offerte aan!


Opritten

Onder de term bestrating vallen zeer veel verschillende zaken, zoals het bestraten van wegen, maar ook het leggen van sierbestrating in een tuin, of het aanleggen van een parking. Bestraten kan bovendien met vele soorten stenen zoals klinkers, maar ook met siergrind of kiezels. Deze laatste steensoorten duiden we ook wel aan met de term sierbestrating. Het voordeel van sierbestrating is bovendien dat het relatief goedkoop is.

Terrasbestrating

Bent u op zoek naar terras bestrating? Er zijn zeer veel mogelijkheden voor het maken van een terras. Zo kunt u bijvoorbeeld een rond, vierkant, zeshoekig of langwerpig terras maken.

O ok zijn er tal van mogelijkheden voor de materialen.
Getrommelde stenen, strakke bestrating, natuursteen, betontegels, siertegels en nog veel meer.

Kiest u voor getrommelde stenen dan zijn daar ook weer vele mogelijkheden mee bijvoorbeeld: Koppelstones, Abbeystones, Antica's of Tonn Sur Tonn dit is een nieuwe soort sierbestrating. Strakke bestrating biedt ook weer vele mogelijkheden voor het maken van een terras.

U kunt bijvoorbeeld Puras of Roccia gebruiken. Ook hierin heeft Excluton nieuwe stenen gemaakt: Piazzo banen, Pianelle spindled, Trentone wildverband en nog veel meer.

Dan zijn er nog vele legverbanden voor terras bestrating. Bijvoorbeeld: een wildverband of een blokverband, een dubbel visgraatverband of een halfsteensverband.

Sierbestrating

Gecoate Siertegels zijn onderhoudsvriendelijke tegels die voorzien kunnen zijn van een beschermende coating die het onderhoud tot in lengte van jaren vereenvoudigt en het tuinplezier vergroot. Licht reinigen van de gecoate siertegels is meestal al voldoende voor een helder en schone steen. Ook het leggen van sierbestrating is voor ons geen probleem!